Monica's Blogg

Monica's Blogg

Helt galet! Uppflyttad i söket!!!

SvonkoPosted by Monica Saturday, September 29 2018 17:33:14

Tro det eller ej!!! Sören och jag debuterade söket, lägre klass på Bro Håbo BK idag. Jag hade inte från början tänkt detta alls, men blev peppad av mina klubbkamrater att anmäla. Sören har trots allt bara 30 sökpass i bagaget, vi hade inte tränat speciellt mycket på vare sig tomskick eller anslutning hos fig utan belöning!!! Hmm, hur skulle detta sluta??? Det visade sig att Sören skötte sitt uppdrag helt suveränt, det var JAG som klantade mig och var allmänt kass på stigen... Sören hittade och markerade alla tre figuranterna, men med mitt katastrofala strul blev det "bara" 8,5 / 7,5 på söket. Sedan levererade Sören resten, och vi vann och blev uppflyttade!!! Min SuperSören!!!

Han har fått det bästa av både Svonko och Sushi tror jag! Jag är så glad!!!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helena Olsson Sunday, September 30 2018 18:26:37

Grattis igen!!! Är så imponerad av dig och inte minst Sören! Det var mycket som var jättebra i ert arbete i skogen! Trodde faktiskt att han skulle missa figge 1, men inte då! Hoppas på att själv få dela mitt liv med en "Sören" om några år. Då hör jag av mig till dig! Lycka till i fortsättningen!

Posted by Marie Saturday, September 29 2018 19:47:58

Vad roligt Monica - Grattis!!